Kérdése van?
Mobil:20 467 1868 H-P:10:00-17:00 shop@biopiac.info
Ingyenes szállítás
15 000 Ft felett
Az Ön kosara üres.
Gyártók
Gyártó:
A gránátalma jótékony hatása:

A gránátalma jótékony hatása

A Weleda testápoló termékcsalád az ember egészségének védelmét, valamint testi, lelki és szellemi egyensúlyának helyreállítását szolgálja. A középpontban a bőr működésének harmonizálása áll, a regenerálódási folyamatok tudatos erősítésével. Nemcsak az egyes hiányzó elemek pótlása, hanem a bőr egészségeses életerejének megőrzése, helyreállítása a cél.

A Weleda név értékes és egységes testápolási programot képvisel. A természetes kozmetikumok és gyógyszerek előállításában szerzett több, mint 85 éves tapasztalat, 90 különböző terméket engedett piacra. A cég mottójához hűen "Az ember és a természet kapcsolatáért" a Weleda felelősségteljesen nyúl a természet kincseihez.

A gránátalma ereje.

Gránátalma termékcsaládunk titka a gránátalma magjának olajában rejlik, mely évezredek óta az örök fiatalság szimbólumaként ismert. Az egzotikus gyümölcs olajának különösen jó regeneráló hatása van a 40 év felettiek igényes bőrére.
A gránátalma egyike a legrégebben ismert kultúrnövényeknek. Évezredek óta ismerik és használják az eredetileg Perzsiából származó gyümölcsöt a Földközi-tenger, Ázsia , India és Dél-Amerika partjain. A �Punica granatum� 15 méter magas fává képes nőni , sőt, akár 100 évig is életben maradhat.
Számos kultúrkörben ez az egzotikus gyümölcs jelképezi az életet és a szépséget.
A pirosba burkolt magházak rendkívül gazdagok telítetlen zsírsavakat tartalmazó illóolajokban, melyek előnyösen befolyásolják a bőr regenerálódását és kisugárzását.
Ez a tulajdonság egyebek között az igen ritka Punicin-savnak köszönhető, melyet hasonló koncentrációban más gyümölcsben nem találhatunk. Ennek köszönhetően előidézi a sejtek újraképződését és regenerálja a bőrszövetet. A bőr újra sima és életerőtől ragyogóvá válik.


Természetes szépség. Minden korban.

A természetes, ápolt bőr belső tükrünk a világ felé, mely megmutatja, valójában mennyire érezzük magunkat frissnek és életerősnek.

Minden kornak megvan a saját maga szépsége. Idővel azonban a bőr szárazabb lesz és lassabban regenerálódik. Ez egy teljesen természetes folyamat, mely arra vezethető vissza, hogy bőrünknek más szükségletei vannak, mint korábban.
Hogyan óvjuk meg magunkat a káros környezeti hatásoktól?

Számtalan olyan külső tényező van, ami negatívan befolyásolja a bőr természetes öregedési folyamatát. Az UV - sugárzás, dohányzás, alkohol és a stressz mind kedvezően hatnak a szabadgyökök kialakulására. A bőr fakóvá válik és gyorsabban ráncosodik.


A bőr idő előtti öregedésének megelőzése.

Antioxidánsokban gazdag táplálkozás, rendszeres mozgás és a tápláló ápolás hozzájárulnak az egészséges bőrkép megőrzéséhez.


Mi véd meg a szabadgyököktől?

A legjobb védelmet a természet kínálja. Szabadgyököknek azokat a támadó molekulákat nevezik, amelyeknek káros hatása van a sejtekre. Ezek a testünkben szaporodnak el, egyebek között külső hatásokra és rendkívül gyorsan lépnek kölcsönhatásba a savakkal. Az idő előrehaladtával a bőr elveszíti azon képességét, hogy önállóan leépítse ezeket a szabadgyököket- így azok visszamaradnak a sejtekben és a bőr idő előtti öregedéséhez vezetnek.
A Weleda gránátalma termékcsalád nagyon gazdag antioxidánsokban, melyek a szabadgyökök legnagyobb ellenségei. A szabadgyököket egység nélküli részekké alakítják át- hatékony védelmet nyújtva a bőr idő előtti öregedésével szemben. A Weleda Homoktövis Elixír is számos antioxidáns alkotóelemet tartalmaz, belülről kiegészítve a védelmező hatást.
A Weleda gránátalma testápoló család.
40 év felett bőrünk igényei megváltoznak- sokkal nagyobb védelemre és több serkentő erőre van szüksége. A Weleda ezért fejlesztette ki a gránátalma termékcsaládot. A �Hatékony bioaktív anyagok az igényes bőrt ápolják és selymessé varázsolják.� � állítja Helga Waltjen növénykutató, a Weleda kutatócsoportjából. Az egységes receptúra friss és életerős kisugárzást kölcsönöz.

Bejelentkezés
Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel Hírlevelünkre, hogy értesülj akcióinkról!

Vezetéknév:
Keresztnév:
E-mail:
bolt.biopiac.info - Szabadi Dániel
Webáruház készítés a StartÜzlettel.
Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ » Rendben