Kérdése van?
06 20 467 1868
Ingyenes szállítás
15 000 Ft felett
Az Ön kosara üres.

Odaban izzadásgátló dezodor 30 ml Spray

Odaban izzadásgátló dezodor 30 ml Spray
Cikkszám: 1637

A túlzott hónalji izzadás bizony valós problémát jelent a mindennapokban. Az ODABAN® spray gyengéd és hatékony védelmet kínál: nem jelent többé problémát fontos előadás, nagy közönség előtt megjelenni meleg időben, vagy egyszerűen csak több emberrel találkozni, kezet fogni.

4 572 Ft
(152 Ft / ml)
db
További információk a termékről:

Az érintettek jól tudják: a túlzott hónalji izzadás bizony valós problémát jelent a mindennapokban. Kellemetlen izzadtságszag, feltűnő, kínos foltok a ruhán, szorongás főleg stresszes helyzetekben, és az ebből fakadó zavar más emberekkel való kapcsolattartásnál, találkozásnál.

Az ODABAN® spray gyengéd és hatékony védelmet kínál hasonló helyzetekre: nem jelent többé problémát fontos előadás, nagy közönség előtt megjelenni meleg időben, vagy egyszerűen csak több emberrel találkozni, kezet fogni.

Nemcsak a hónalji verejtékezés orvosolható az ODABAN® termékekkel, hanem olyan testfelületek szárazon tartása is megoldható, mint a homlok, illetve a hát.

Az ODABAN spray 100 százalékban illatanyag-mentes, így mellékhatások nélkül használható a megszokott dezodorral illetve parfümmel együtt is.

Az ODABAN ideális koncentrációban tartalmaz alumínium kloridot és szilikonolajat, mely összetevők révén védelmet nyúlt hónalji izzadás, kellemetlen szagok, és más izzadság okozta problémára.

Használata:A kezelés a spray használatával egyszerű és legtöbb esetben maradéktalanul hatékony. A terméket kizárólag alvás előtt használja, mikor a szervezetünk, testünk pihen, és ellazult állapotban van . Nagyon fontos a kezelendő bőrfelület teljesen száraz legyen, mert a termékben található összetevők nedvesség hatására mellékösszetevőkre bomlanak, melyek bőrirritációt okozhatnak. Ezért tehát kiemelten fontos a kezelendő bőrfelület szárazon tartása, ennek érdekében használjon hajszárítót vagy hintőport! A kívánt hatás eléréséhez egészen kevés mennyiség elegendő: mindként hónaljban egy-egy szórás. Száraz bőrtipus esetében vigye fel a terméket kozmetikai sminkeltávolító párnával vagy vattával, és ne permetezze közvetlenül a bőrre!

A hónaljak kezelésénél a belső bőrfelület egyharmadára vigye fel a sprayt, mivel a hónalj központi, belső részében találhatóak a verejtékkivezető-csatornák. A használatot követő reggel szokásos módon tisztálkodhat. Amennyiben nem kíván kedvenc dezodoráról lemondani, használja azt napközben, a reggeli mosakodást követően, mivel az ODABAN nem lép reakcióba a más termékekkel. A férfiak bőre kissé vastagabb, mint a nőké, illetve a hónaljban található szőr egyfajta védőfalként/erődként viselkedik, ezért férfiak permetezhetik a terméket közvetlenül a hónaljra is. Ne használjon dezodort közvetlenül a termék felvitele után! Ne szőrtelenítsen a termék felvitele előtt és után 24 óráig!

A legtöbb felhasználó észreveheti, hogy az ODABAN spray védő hatása csak többszöri használat után mutatkozik meg. A termék kezdeti használatánál nagyon fontos, hogy először valóban keveset vigyen fel, mert a kezdeti túl nagy mennyiség  a verejtékmirigyek kivezető nyílásának rövid ideig tartó elzáródásához vezet. A helytelen használat az ODABAN védő hatásának elmaradásához vezet, és a túlzott izzadás problémája továbbra is fennmarad! Alkalmazza tehát kúra-szerűen, kis mennyiséggel kezdve!

Ha a terméket a test más pontjain is használni szeretné, járjon el hasonlóképpen: Permetezze az ODABAN sprayt egy kozmetikai arctisztító korongra vagy vattapamacsra, és vigye fel az érintett területre vagy fújja közvetlenül a kezelni kívánt bőrfelületre! Fontos, hogy ne az egész bőrfelület érintkezzen a srayvel, hanem csak az a terület, ahol az izzadás ténylegesen kialakul!

Ne fújja nyálkahártyára, illetve ügyeljen arra, hogy a termék ne érintkezzen gyulladt, sérült, irritált, allergiás bőrfelülettel! Fontos, hogy csak megfelelő mennyiséget, keveset vigyen fel a bőrre, mert a kevesebb ez esetben több. A védőhatást inkább lassan, lépésről lépésre építse ki, vigye fel a terméket esténként addig, ameddig a védő, szabályozó hatás teljes mértékben ki nem alakul. Ezután csökkentse a kezelés gyakoriságát heti egyszeri alkalomra, hogy ezáltal fenntartsa a bőr szárazságát. A legtöbb embernek heti egy-kétszeri alkalomra van szüksége. Minden ember más, szánjon rá egy kevés időt, és használja olyan gyakorisággal az ODABAN sprayt, ahogy Önnek a legjobban megfelel.

Az ODABAN-sprayt azok az emberek is használhatják, akik nem izzadnak túlzott mértékben. Ebben az esetben elegendő heti egyszeri használat, így a bőr egész héten száraz marad.

Eddigi kérdések/vélemények a termékkel kapcsolatban:
3. Margit: (2014.03.17. 16:29)
Már lassan 1 éve használom az Odabant, csak ajánlani tudom. Nagyfokú izzadásnál is alkalmazható bármely testrészen. Kéz- és lábizzadásra az Odaban kézkrém és az Odaban cipő- és lábhintőpor hatásosabb.
2. adriv: (2012.07.04. 11:15)
Szeretném megtudni, hogy nem csak a homlok, hanem szinte az egész arc nagyfokú izzadásánál használható-e? Nem okoz esetleg problémát az arcbőrön?

Köszönöm válaszát!
1. domonkos katalin: (2012.05.14. 19:44)
kérdezném, hogy hatásosan használható-e a spray nagyfokú kéz és lábizzadásra is
köszönöm
Kérdés/vélemény a termékkel kapcsolatban:
Név*:
E-mail*:
Szöveg*:
Biztonsági kód:
Gépelje be a biztonsági kódot*:
Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel Hírlevelünkre, hogy értesülj akcióinkról!

Vezetéknév:
Keresztnév:
E-mail:
Partnerünk

bolt.biopiac.info - Szabadi Dániel
Webáruház készítés a StartÜzlettel.